Produkter for kosmiske brunetter (4)

Rå Økologiske Kakaonibs

Rå Økologiske Kakaonibs

Hva er kakaonibs? Kakaonibs kommer fra kakaobønnen. Frukten vokser direkte på stilken. Kakaobønner dyrkes i land rundt ekvator. Kakaopulver brukes til å lage sjokolade. Kakaonibs kan ikke sammenlignes med sjokolade. Kakaonibs har en litt tørrere smak og er faktisk en slags små biter av rå og ren kakao. Er kakaonibs sunne? Kakaonibs er absolutt sunne fordi de ikke er bearbeidet. Kakaonibs er rike på antioksidanter som bidrar til et sunt hjerte og blodårer. På grunn av det høye innholdet av protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer og vitamin C og E, kan dette produktet med rette kalles et supermat. Rå, økologiske kakaonibs er fri for tilsetningsstoffer, sukker og fett. Rå kakao inneholder mineraler og sporstoffer inkludert kobber, sink, mangan, magnesium og krom. Hvordan bruke kakaonibs? De rå kakaonibsene er enkle å bruke i smoothies, kaffe, desserter, yo…
KOLIBRI

KOLIBRI

Merk: Skjerm- og utskriftsutgivelser kan avvike i farge fra originalet!
Privat Merke Kaffe

Privat Merke Kaffe

Vi har mange års erfaring med tromleristing og håndterer risteprosessen pålitelig.
Økologisk hel kardemomme

Økologisk hel kardemomme

Hva er kardemomme? Kardemomplanter (Elettaria cardamomum) vokser hovedsakelig i høyere og skyggefulle områder nær tropiske skoger med relativt høy nedbør. Disse forholdene finnes hovedsakelig i Sørøst-Asia og Sentral-Amerika. Kardemomme er også kjent som grønn kardemomme og er beslektet med ingefær. Kardemomme har en deilig søt og skarp lukt. Kardemomme smaker som bergamot, sitron og kamfer. Belgene tørkes etter innhøsting og blir deretter matt grønne i fargen. De er 1,5 til 2 cm lange. Sunnhetsfordeler med kardemommesfrø og bruksområder Kardemomme inneholder mange mineraler som jern, kalsium, kalium og mangan. 1 spiseskje inneholder allerede 80 % av den daglige anbefalte mengden mangan. Kardemomme brukes i mange retter for å tilføre en raffinert smak, for eksempel i stekt kjøttdeig og kokte pølser. Det er også et vanlig brukt krydder i mange østlige og afrikanske retter. Kardemomme har en veldig spesifikk smak. Hvis du bruker for mye av det, gir det en overveldende...